Standard objektvisning. Klikk for å lage en ny tilpasset mal, Node-ID: 97, Objekt-ID: 95

Judo

Judo

Judo er en japansk kampsport som er utviklet fra jujuts- en gammel orientalsk krigskunst. Judo baserer seg på en rekke kaste- og kontrollteknikker, og praktiseres som en moderne idrett i store deler av verden. Det finnes ulike judograder, men i Norge benyttes følgende rekkefølge før svart belte: gult, oransje, grønt, blått, og brunt. 

Drømmer du om svart belte, eller ønsker å bli kjent med enkle teknikker som også kan være nyttige v/ selvforsvar? Ta kontakt med nærmeste studentidrettslag.

Nei

Siste nytt

Les alt om hvordan du kan kickstarte høstsemesteret og få en opplevelse for livet!

Bandy har for aller første gang vært en del av Vinteruniversiaden, og de norske jentene tok en historisk bronsemedalje etter seier mot USA 4-1. Kaptein Lene Aamodt beskriver hennes opplevelse gjennom et reisebrev. 

Curlinggutta var ikke i tvil da de beskrev gulloppskriften under en fullsatt pressekonferanse: - Det er alltid god stemning, og vi har det gøy sammen, gliser de etter å ha tatt gull mot Canada. 

Ønsker du en utfordring? Har du kompetanse og interesse for sosiale medier og kommunikasjonsarbeid? Få unik erfaring fra den internasjonale idrettsarenaen denne sommeren! 

Sergej Gornalov fra Russland nølte ikke da han beskrev sølvvinnerne på sprintatfetten; han pushet seg selv vel vitende om at Jørgen Baklid pustet han i nakken. 

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish - Informasjonskapsler